Företaget som hjälpte oss med ett stambyte

God morgon, god morgon. Hoppas ni alla har haft en bra helg och nu ser fram emot en ny härlig vecka som väntar oss. Jag hade tänkt börja den här veckan med att rekommendera ett företag för er i Uppsala, företaget heter Projekthjälpen AB och jobbar bland annat med stambyten i Uppsala.

Som många av er vet jobbar jag på en restaurang inne i centrum, jag tänkte idag berätta för er när vi fick hjälp av det här företaget för att genomföra ett stambyte. Restaurangen ligger i en relativt gammal lokal där vi har fått genomföra en del renoveringar och likanande, främst för att mordanisera den. Med tanke på att lokalen har några år på nacken kände min chef att det var dags att kolla över de rör och ledningar som fanns i byggnaden. Vid en närmare titt uppmärksammades det hur gamla rören faktiskt var, det var anledningen till att vi genomförde ett stambyte i Uppsala. Jag och mina kollegor var inte särskilt inblandade när det kom till val av företag som skulle få hjälpa oss med stambytet utan det var vår chef som tog hand om det, däremot träffade vi företagets anställa när de var på restaurangen och jobbade. Jag kan verkligen säga att det här är ett företag som man får ett gott intryck av direkt, deras glädje och karisma syns verkligen utåt. Det syns tydligt att de älskar det de jobbar med och därmed ger kunden riktigt professionell hjälp. Vi var inget undantag, hos oss utförde det ett strålande jobb som gav ett otroligt bra resultat. Jag skulle vilja sammanfatta det här inlägget med att säga att det här är ett företag som gett och riktigt bra hjälp med vårt stambyte i Uppsala, därmed kan jag verkligen rekommendera dem ifall ni också ska genomföra ett stambyte i framtiden.